Gluteenivaba pasta, mis sobib paljude pastaroogade valmistamiseks. Tehtud Itaalias. Tänu munale on Semper Tagliatelle struktuur suurepärane ja pidulikke pastaroogasid on lihtne valmistada. Ei sisalda nisutärklist. Piimavaba.
Koostisosad
maisitärklis, MUNA (19,5%), kartulitärklis, riisitärklis, emulgaator (rasvhapete mono ja diglütseriidid (taimsed)).
Kasutusjuhend
Retsept: Pasta Carbonara kastmega
Vaja läheb: 4 portsjonit Tagliatelle, 4 munakollast, 200ml koort, 200g purustatud parmesani juustu, 2 pakki viilutatud suitsupeekonit, hakitud peterselli, pipart.
Ettevalmistus:
1. Keeda pasta.
2. Küpseta peekon. Segage munakollased koore ja juustuga.
3. Valage segu pasta peale, puista peale peekon, petersell ja pipar.
Pilt on illustreeriv, toote tegelik välimus võib erineda. Tootekirjeldus on üldise iseloomuga ning võib erineda tootepakendil olevast teabest.