Päritolumaa Tšiili. Piirkond Central Valley. Viinamarjasort 90% Carmenere, 10% Syrah. Jääksuhkur 3,2 g/L. Vinifikatsioon Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril pisut alla 28 °C juures. Vahetult enne kääritamise lõppu eemaldatakse kestad, et säiliks maksimaalne puuviljasus ning hea värvus. Peale kääritamist jääb vein 3 kuuks laagerduma tammevaatidesse. Värvus Intensiivne tumepunane, kerge lillaka alatooniga. Aroom segu värsketest ja küpsenud viljadest, milles tunda murakat, mustsõstart ning veidi tubakat ja vürtsi. Maitse ümar, heas tasakaalus happega, siidiste tanniinidega ning keskmise täidlusega puuviljane punane vein. Toidusobivus aasiapärased vürtsikad road, sealiha, linnuliha punases kastmes, keskmiselt laagerdatud juustud. Serveeri 15-17 °C juures.
Koostisosad
-
Ohutus
Tähelepanu, tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Pilt on illustreeriv, toote tegelik välimus võib erineda. Tootekirjeldus on üldise iseloomuga ning võib erineda tootepakendil olevast teabest.