Päritolumaa Tšiili. Piirkond Central Valley. Vinifikatsioon Korjatud viinamarjad lähevad otse põllult koheselt pressimisele ning saadud mahl juhitakse otse terasest tsisternidesse. Fermentatsioon kestab kontrollitud temperatuuril 15 °C kraadi juures kokku 20 päeva. Madala temperatuuri juures virde kääritamine aitab kaasa, et säiliksid värsked aroomid ja maitsed ning puuviljane intensiivsus. Värvus kahvatukollane. Aroom värske ja puuviljane, tunda on virsikuid. Maitse noor ja värske, puuviljase iseloomuga vein, millel on mõnus ja püsiv kergelt magus järelmaitse. Jääksuhkur 25g/L
Koostisosad
-
Ohutus
Tähelepanu, tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Pilt on illustreeriv, toote tegelik välimus võib erineda. Tootekirjeldus on üldise iseloomuga ning võib erineda tootepakendil olevast teabest.