Tortilja gluteenivaba
Koostisosad
tapiokitärklis 3%, vesi, valge maisijahu 8%, kinoajahu 4%, amarantjahu, stabilisaator: glütseriin, päevalilleõli, emulgaator: rasvhapete mono ja diglütseriidid, dekstroos, kergitusained: naatriumvesinikkarbonaat, dinaatriumdifosfaat, sool. Pakitud kaitsvasse keskkonda.
Kasutusjuhend
Valmistamisjuhised: Vaja läheb: 500 g kanafileed, 2 paprikat, 1 sibul, 1 pakk El Paso Fajitas vürtse, 1 purk Old El Paso Original Salsa kaste.
1. Lõika kanafilee, paprika ja sibul õhukesteks ribadeks. Prae kana keskmisel temperatuuril väheses õlis kuni kanafilee on kuldpruun. Lisa sibul, paprika ja Fajitas vürtsid. Küpseta ~ 5 min. aegajalt segades, kuni kana on valmis.
2. TORTILLA mikrolaineahjus: torgake pakend läbi ja kuumutage 35 sekundit maksimaalse võimsusega (800 vatti). Avage pakend ja eraldage tortillad. Ahjus: eelkuumutage ahi temperatuurini 140 ° C (ventilaatorirežiimis 120 ° C) .Eemaldage tortilla pakendist, eraldage üksteisest ja mähkige fooliumisse või pärgamendipaberisse. Kuumutage 10 minutit. Hoidke soojas kuni serveerimiseni.
3. Serveeri soojad tortillad suitsukana ja krõbedate köögiviljadega, vala üle Salsa kastmega.
Pilt on illustreeriv, toote tegelik välimus võib erineda. Tootekirjeldus on üldise iseloomuga ning võib erineda tootepakendil olevast teabest.