Mi Campo tekiila saab alguse 100% sinisest agaavist, mis on küpsenud seitse aastat. Küpsenud taimi pressitakse õrnalt, tuues esile agaavitaime loomuliku meemaitselise karakteri ja summutades igasuguse mõruda maitse. Mi Campo Blanco destilleeritakse kaks korda, seejärel kääritatakse vabas õhus, imeliste tsitruspuude keskel. Peale seda laagerdub Blanco kuni üks kuu Prantsuse tammevaatides - just neis mida kasutatakse Napa Valley Chardonnay laagerdamiseks. Kõige selle tulemuseks on üks uskumatult mahedamaitseline tekiila.
Koostisosad
Agaavi piirituse põhine alkohoolne jook
Ohutus
Tähelepanu, tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Pilt on illustreeriv, toote tegelik välimus võib erineda. Tootekirjeldus on üldise iseloomuga ning võib erineda tootepakendil olevast teabest.