Valmistage oma perele Itaalia stiilis lõuna- või õhtusöök. Itaalia köögis on üheks oluliseks elemendiks juust - see sobib ideaalselt maitsvate pastakastmete valmistamiseks. Erinevad juustutüübid: Parmesan, Gauda, Camembert, Mozzarella. Need kõik leiate Maggi Spaghetti 4 juustukastmesegust.
Koostisosad
JUUSTupulber 24,4% (PIIMast) (sisaldab 4 erinevat JUUSTu 7,7%: camembert, parmesan 0,5%, gouda, mozzarella), koorepulber (PIIMast) 17,4%, kartulitärklis, NISUjahu, palmiõli, maisitärklis, sool, lõhna- ja maitseained (PIIMaga), pärmiekstrakt, kooritud PIIMapulber, vadakupulber (PIIMast), maitsetaimed 0,5% (petersell, basiilik), hape (sidrunhape), kurkum.
Säilitustingimused
Säilitada kuivas ja jahedas kohas
Kasutusjuhend
Poenimekiri:
50 ml koort (12% rasva),
240 g spagette,
200 ml vett.
Valmistamisjuhend:
1. Sega paki sisu 200 ml külma veega.
2. Lase keema ja keeda 2 minutit madalal tulel pidevalt segades.
3. Võta pliidilt, lisa 50 ml koort, sega korralikult.
4. Serveeri keedetud spagettidega.
Pilt on illustreeriv, toote tegelik välimus võib erineda. Tootekirjeldus on üldise iseloomuga ning võib erineda tootepakendil olevast teabest.