Pasta Carbonara on võib-olla nii Itaalia köögi kui ka kogu pastamaailma kõige ikoonilisem roog.
MAGGI ideega CARBONARA saate lihtsalt ja kiiresti valmistada selle maitsva, rammusa pastaroa aromaatse kreemja kastmega. Tootes olevad kuivatatud vürtsid ja ürdid annavad õige maitse, mida täiustavad jahvatatud muskaatpähkel, valge pipar ja pune. Vürtsisegu on valmistatud kvaliteetsetest looduslikest koostisosadest ning ei sisalda palmiõli ega kunstlikke värvaineid.
Koostisosad
NISUJAHU, LÕSSIPULBER (PIIMAST), kuivatatud köögiviljad (sibulad 7,6%, küüslaugupulber 3,0%), kartulitärklis, suitsutatud sealiha peekoni rasv (suitsutatud sealiha rasv, antioksüdant (rosmariinekstrakt)), MUNAREBU pulber, looduslikud lõhna- ja maitseained, jodeeritud sool (sool, kaaliumjodaat), vürtsid (jahvatatud muskaatpähkel, jahvatatud valge pipar 0,5%, pune), kuivatatud petersell 0,9%.
Kasutusjuhend
Vaja läheb: 150 g sinki, 350 ml piima, 300 g spagette. Valmistamine: prae pannil vähese õliga paar minutit 150 g sinki. Sega paki sisu 350 ml piimaga ja vala koos praesingiga pannile. Kuumuta keemiseni ja keeda pidevalt segades 2-3 minutit.
Pilt on illustreeriv, toote tegelik välimus võib erineda. Tootekirjeldus on üldise iseloomuga ning võib erineda tootepakendil olevast teabest.