Pesto pasta, või nagu itaallased ütlevad, linguine al pesto, on armastatud roog! Pole ka ime, sest see on nii lihtne ja maitsev.
Valmista maitsev pesto pasta lihtsalt ja kiiresti, kasutades Barilla spagette ja Pesto Genovese kastet!
Serveeri seda hõrku pastarooga mandlite ja kreemja vahustatud ricottaga ning naudi täiel rinnal!
Koostisosad:
- 400 g Barilla spagette + ½ dl pastakeeduvett
- Barilla Pesto Genovese basiilikupesto
Ricotta kaste: 125 g ricottat, 3 spl Parmesani juustu, ½ sidruni koor, paar tilka sidrunimahla, soola
Kaunistuseks: riivitud Parmesani juust, hakitud mandlid, basiilik, sidrunikoor
Valmistamine:
- Keeda pasta vastavalt pakendil olevale juhistele. Hoia alles ½–1 dl pastakeeduvett.
- Klopi ricotta vahule koos riivitud parmesani juustu, sidrunikoore ja mõne tilga sidrunimahlaga, maitsesta soolaga.
- Sega pasta pestoga. Lisa ½ dl pastakeeduvett ja sega. Vajadusel lisa veel pastakeeduvett.
- Serveeri pasta koos vahustatud ricotta, riivitud Parmesani juustu, hakitud mandlite ja basiilikuga. Lisa kaunistuseks sidrunikoort.